Cumpără bilete online


Cea mai simplă modalitate de-a achiziţiona bilete la Mocăniţa de pe Valea Vaserului: 

 

Link Bilete Online


 Modalităţi de rezervare în limita locurilor disponibile: 

1. În perioada de sezon rezervări se fac:
- Pachetul  Mocăniţa Special (detalii aici: linkcu cel putin o zi înainte
- Grupuri organizate de peste 15 persoane plătitoare (detalii aici: link)
2. În perioada de sărbători/events (Paşti, Crăciun) este necesară o rezervare pentru toţi cei care doresc o călătorie cu Mocăniţa.

 -------------------------------------------------------------------------------------

Posibilităţi de a cumpăra bilete în avans în limita disponibilităţii: 

 

Biletele de transport se pot achiziţiona cu cel puţin o zi sau două înainte (zi lucrătoare) de la ghişeul gării, în limita locurilor disponibile. Bilete de călătorie sau alte pachete se pot achiziţiona şi online.
Biletele de călătorie nu se trimit prin poştă sau servicii de curierat.
Biletele se ridică din gara Mocăniţei din Vişeu de Sus
.

 

Atenţie! În ceea ce privește serviciile, NU se acceptă înapoierea biletelor și/sau solicitarea contravalorii acestora – Biletele comandate, achitate și înmânate (la sediul societății) nu se mai pot returna. În anumite zile există posibilitatea ca biletele online să nu mai fie disponibile, încercaţi în ziua următoare. Biletele online se găsesc în limita locurilor disponibile. 

 -------------------------------------------------------------------------------------


Termeni şi condiţii

 

I. Dreptul de autor ale CFF VIȘEU DE SUS SRL asupra informațiilor publicate pe site
II. Serviciile și produsele oferite de CFF VIȘEU DE SUS SRL pe site-ul www.cffviseu.ro, politica de prețuri și discount
III. Plata serviciilor și produselor
IV. Livrarea produselor
V. Garanția produselor
VI. Informații despre RETURUL serviciilor cumpărate
VII. Condiții de prestare a serviciilor
VIII. Regulament CFF
IX. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare
X. Politica de confidențialitate
XI. Dispoziții finale

Site-ul www.cffviseu.ro, respectiv www.cffviseu.com numite în continuare Platformă, sunt proprietatea CFF Vișeu de Sus S.R.L., nr. Registrul Comerțului J24/1355/2008, CUI 24217598, cu sediul social pe strada Cerbului, nr. 5, Vișeu de Sus. Societatea „CFF Vișeu de Sus“ este posesoare a poliței de asigurare cu răspundere civilă privind rambursarea cheltuielilor în cazul unor accidente cu seria G, nr. 888315, din 26.06.2015, valabilă până la 25.06.2016.

Folosirea acestor site-uri implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. CFF Vișeu de Sus SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită „Termeni și condiții".

CFF Vișeu de Sus SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe Platformă și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor CFF Vișeu de Sus SRL, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web - link - către www.cffviseu.ro și www.cffviseu.com este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru CFF Vișeu de Sus SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

I. Drepturile de autor ale CFF Vișeu de Sus SRL asupra informațiilor publicate pe site
Întregul conținut al Platformei - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea CFF Vișeu de Sus SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul CFF Vișeu de Sus SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-urilor www.cffviseu.ro și a www.cffviseu.com numai în limitele menționate în prezentul document.

II. Serviciile și produsele oferite de CFF Vișeu de Sus SRL pe site-ul www.cffviseu.ro; politica de prețuri și discount
CFF Vișeu de Sus SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele și serviciile comercializate prin intermediul Platformei sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita locurilor sau stocului disponibil. Din acest motiv, CFF Vișeu de Sus SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă.
Prețurile sunt actualizate zilnic, în funcție de cursul BNR. Prețurile prezentate includ TVA (20% sau 9 % în funcție de domeniul de activitate) și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări al CFF Vișeu de Sus SRL în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă, sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției.
În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe Platformă prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări ai CFF Vișeu de Sus SRL. Dacă prețul real al produsului este mai ridicat decât prețul afișat pe site, consultanții noștri de vânzări sunt îndreptățiți să vă satisfaca cererea de a va livra produsul la prețul publicat pe site, numai în măsura în care vom putea face acest lucru, după cum și dumneavoastra sunteți îndreptățit să refuzați comanda respectivă. În cazul în care prețul real este mai mic decat prețul publicat pe site, iar dumneavoastră ați achitat prețul în avans, diferența vă va fi returnată după cum se va conveni de comun acord, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data primirii produsului.
CFF Vișeu de Sus SRL nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Singura derogare o reprezintă obligația CFF Vișeu de Sus SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a contractului conform legislației în vigoare, drept detaliat mai jos în acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
Conținutul Platformei (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în mod corect și complet; cu toate acestea, informația poate conține erori tehnice și de tehnoredactare. Din acest motiv, CFF Vișeu de Sus SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul www.cffviseu.ro. CFF Vișeu de Sus SRL își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.
Condiții privind modul de acordare al gratuităților și reducerilor la biletele de tren / pachetele turistice:
1. Copiii până în 6 ani, însoțiți de părinți, beneficiază de transport gratuit.
2. Reducere de 10% la biletele de transport se acordă grupurilor organizate de minim 15 persoane plătitoare (nu se iau în calcul copiii mai mici de 6 ani ce beneficiază deja de gratuitate la transport).
3. În cazul grupurilor mai mari organizate se acordă o gratuitate la cel puțin 20 de persoane plătitoare. Urmând același principiu, la fiecare multiplu de 20 de persoane se acordă câte o gratuitate în plus. (De exemplu, 40 de persoane beneficiază de 2 gratuități pentru însoțitori, 60 de persoane beneficiază de 3 bilete gratuite ș.a.m.d.)
4. Agențiile de turism beneficiază de cedare de comision potrivit contractelor de colaborare existente. În cazul agențiilor cărora le este cedat comision, acestea nu mai dispun și de reducerea de grup. Ghidul agenției de turism colaboratoare va avea transportul gratuit, indiferent de mărimea grupului, însă este necesară prezentarea legitimației de ghid la preluarea biletelor din gara CFF Vișeu de Sus.
5. În cazul pachetului Mocănița Special, pentru grupurile organizate de minim 15 persoane, se acordă reducere de 10% doar la serviciile de transport.

III. Plata serviciilor și produselor
Plata serviciilor sau produselor comandate de pe site-ul www.cffviseu.ro se va efectua online, prin card bancar, prin intermediul serviciului EuroPayment Services SRL, platforma Euplatesc.ro. Imediat după comandă, primiți pe e-mail factura cu toate activitățile, respectiv produsele incluse. Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al dumneavoastră, în calitate de client plătitor, sub denumirea „cffviseu de sus“.

IV. Livrarea produselor
Livrarea articolelor de suvenir se face oriunde în țară (România) sau străinatate, la adresa indicată de client, prin intermediul unor firme de curierat rapid. Livrarea facturilor sau voucherelor ce includ servicii se face pe email.
Termenul de livrare al produselor este cuprins între 7 și 10 zile lucrătoare. Pentru a afla în cât timp ajunge un produs la dvs. va trebui să luați legătura cu un consultant al nostru. CFF Vișeu de Sus SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.
Costurile de livrare sunt:
- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 299 RON
- 19,5 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 299 RON
Livrarea se face prin TNT Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din România în care se află un sediu TNT Curier.
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționață, el va fi contactat telefonic, printr-un SMS, de către firma de curierat.
Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației romane în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul care este conform cu comanda.
CFF Vișeu de Sus SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ea, ce includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii romanești.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de CFF Vișeu de Sus SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de CFF Vișeu de Sus SRL de la acel client.

V. Garanția produselor și a serviciilor
CFF Vișeu de Sus oferă garanție pentru produsele comercializate, aceasta constând în factura fiscală emisă pentru produsele comandate. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente și copie de pe factura fiscală. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

VI. Informații despre returul serviciilor/produselor cumpărate
Clientul poate denunța unilateral contractul cu CFF Vișeu de Sus SRL fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la recepționarea Produsului tangibil (cf. ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță), numai în scris și poate returna produsul tangibil în același termen de 14 zile.
Astfel, Produsele - și când ne referim la produse ne referim doar la suveniruri nu și la servicii - produsele deci cumpărate de pe www.cffviseu.ro pot fi returnate conform legii, în 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.
Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțați telefonic (0744 686 716) sau pe email ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) intenția de a returna un produs/mai multe produse.
Produsul va fi returnat doar dacă este în condiții perfecte, neuzat, zgâriat etc, cu accesoriile aferente. ATENTIE - produsele returnate trebuie reambalate, astfel încat ambalajul înițial să fie în stare perfectă. În caz contrar, dacă produsele nu sunt ambalate corespunzator, ele pot fi reexpediate clientului.
De asemenea, NU se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin același curier și anume TNT Curier. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fără invocarea vreunui motiv.
Produsul returnat trebuie să fie însoțit de copia după factură și formular de retur (varianta Word a formularului de retur se completeaza și se trimite fie pe email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , fie printată și trimisă în colet).
CFF Vișeu de Sus SRL va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 30 de zile lucrătoare de la data primirii returului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul CFF Vișeu de Sus SRL sau transportate de firma noastră direct la clienți prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerț la distanță, ci vânzare prin magazine specializate, întrucât pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal ca și corespunzatoare cu scopul și nevoile clientului.
În ceea ce privește serviciile, NU se acceptă înapoierea biletelor și/sau solicitarea contravalorii acestora – Biletele comandate, achitate și înmânate (la sediul societății) nu se mai pot returna.
În cazul amânării sau anulării unui tren turistic CFF Vișeu de Sus SRL va înștiința prin afișarea pe site-ul www.cffviseu.ro/com și/sau prin e-mail toți clienții despre condițiile de returnare a biletelor și de recuperare a contravalorii acestora.

VII. Condiții de prestare a serviciilor
1. Acordaţi atenţie trenurilor speciale de sărbători care conţin pachete de servicii şi pot să apară modificări la preţuri.
2. Trenurile turistice pot fi spontan amânate sau anulate daca există avertizări meteorologice sau din partea Salvamont.
3. În cazuri excepționale poate apărea necesitatea înlocuirii locomotivei cu abur cu o locomotivă Diesel sau cu automotor.
4. În sezonul de vârf pot interveni atât decalări ale orelor de plecare/întoarcere, cât şi modificări la timpul de staţionare în Paltin.
5. Intrarea în tren este permisă doar pe baza biletului de călătorie, care va fi verificat cu stricteţe de către şeful de tren.
6. Pe parcursul călătoriei trebuie obligatoriu respectat regulamentul CFF, care prevede normele de conduită ale pasagerului.
7. Rezervările pentru trenurile cu abur regulate sunt valabile în timpul sezonului până la ora 09:00 din ziua pentru care s-a făcut solicitarea. Orice pretenții ulterioare asupra rezervării locurilor vor fi luate în considerare în funcție de disponibilitatea locurilor rămase.

VIII. Regulament CFF

IX. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare
Site-urile www.cffviseu.ro și www.cffviseu.com sunt găzduite de serverele unei terțe firme. CFF Vișeu de Sus SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe Platformă indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-urilor, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. CFF Vișeu de Sus SRL nu va putea fi facută răspunzatoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-urilor sale. CFF Vișeu de Sus SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-urile www.cffviseu.ro și www.cffviseu.com. Pentru respectivele site-uri, răspunderea întegrală o poartă proprietarii lor.

X. Politica de confidențialitate
CFF Vișeu de Sus SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către CFF Vișeu de Sus SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către www.cffviseu.ro nu implică obligativate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
CFF Vișeu de Sus SRL se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul CFF Vișeu de Sus SRL sunt transmise pe cale electronică, CFF Vișeu de Sus SRL nu poate fi făcută răspunzatoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, CFF Vișeu de Sus SRL va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.
Informațiile furnizate către www.cffviseu.ro și www.cffviseu.com sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului CFF Vișeu de Sus SRL, etc), conform legilor în vigoare. CFF Vișeu de Sus SRL nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.
CFF Vișeu de Sus SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere CFF Vișeu de Sus SRL să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
2. dreptul de a cere CFF Vișeu de Sus SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere CFF Vișeu de Sus SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
4. dreptul de a cere CFF Vișeu de Sus SRL să înceteze expedierea de mesaje promoționale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza CFF Vișeu de Sus SRL folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau a folosirii greșite a informațiilor care se afla sub controlul nostru.
CFF Vișeu de Sus SRL nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. CFF Vișeu de Sus SRL nu poate fi facută răspunzatoare în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.cffviseu.ro și de www.cffviseu.com în scopul precizat în prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor Platformei, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către CFF Vișeu de Sus SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizîrii organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-urile www.cffviseu.ro și www.cffviseu.com va fi considerată o tentativă de fraudare a Platformei, iar CFF Vișeu de Sus SRL va depune plângere penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

XI. Dispoziții finale
Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.cffviseu.ro care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabiă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ din localitatea de reședință a CFF Vișeu de Sus SRL, orașul Vișeu de Sus. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului www.cffviseu.ro clientul își asumă în totalitate maniera de folosire a Platformei descrisă anterior.

Share